Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   
BANESTATUS:

Ny hjemmeside http://aalesundgk.no/

 
kl 18:00 - kl 24:00

Skyet.  Flau vind
0.8m/s fra  Nord-nordøst
0mm nedbør

 

Spennende vinterserie avsluttet

Det ble duoen Dagfinn Wærness og Jan-Petter Albertsen som sikret seg seieren i Vinterserien som har vært spilt på simulatorene på Moa. 
Det som faktisk ble en ren finale, mellom Wærness/Albertsen og Egil Valderhaug/John Mogstad(innbygger for Otto Inge Skeide), endte med seier 6-4 til førstnevnte. Dermed ble vinnene stående med 16 poeng etter elleve spilte kamper og der seier gav to poeng og uavgjort ett poeng. Vinnernes målscore ble 70-54, hvilket vil si at laget vant 70 hull og tapte 54, slik at nettoen ble 16.
 
Jevne kamper
Vinterserien i golf bærer preg av mange jevne kamper. Ingen gikk gjennom serien med bare seire og i den endre enden var det ingen som ble stående uten poeng. Når dette skrives er det en eller to hengekampen som ikke er spilt. De får ikke innvirkning på sluttresultatet. Resultatet i den siste kampen førte til at Egil Valderhaug/Otto Inge Skeide ble nummer to med 15 poeng og på tredjeplass fulgte Berun og Terje Ona med 14 poeng.
 
Tilbake til høsten
De som har arrangert Vinterserien har inntrykk av at dette har vært et populært tiltak. Tilbakemeldingene har vært veldig bra og alt tyder på at serien kommer tilbake i høst. Årets serie har hatt 12 lag med til sammen 24 spillere. En del lag har benyttet seg av innbyttere, slik reglene åpner for, så til sammen har mer enn 30 spillere deltatt. Dette borger for at en kan vente seg flere lag til høsten.
 

Tilbake

 
footer