Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   

Efaktura for betaling av medlemskontingent

Vi tilbyr nå våre medlemmer å betale medlemskontingenten som efaktura direkte i nettbanken. Dette vil gjøre faktureringen mye enklere for oss som klubb, og for deg som mottaker. En efaktura mottas direkte i nettbanken, altså ingen papir og ingen mulighet for feilsending. 
 
 
Før vi kan sende deg efaktura må du aktivere deg som mottaker. Dette kan gjøres på en av to måter:
  1. Logg deg inn i nettbanken, velg meny for efaktura, søk opp Ålesund Golfklubb og legg inn din efaktura-referanse som er på 8- siffer. Dette sifferet består av innledende nuller + ditt medlemsnr (ta bort 43-)
    • Eksempel: Medlem nr 43-123 vil ha efakturareferanse 00000123 og medlem nr 43-1500 vil ha 00001500
  2. Ved betaling av neste faktura fra oss i nettbanken vil du få tilbud om å aktivere efaktura og dersom du gjør det vil de påfølgende faktura sendes som efaktura.
 
Vi foretrekker at så mange som mulig går inn å forhåndsregisterer seg, som i valg 1, da dette letter årets utsendelse. Det er selvsagt helt valgfritt! 
 
Fra før av tilbyr vi også avtalegiro. Avtalegiro fungerer slik at vi automatisk trekker beløpet fra din konto når avtalen er inngått. Denne avtalen aktiveres som i alternativ 2 over (noen gjorde dette i 2014). Alle medlemmer med månedlig trekk av kontingent skal aktivere seg for slik avtalegiro for å hindre feil og uteblivende betaling. Vi setter stor pris på at dere sjekker dette. 
 
Ta gjerne kontakt om det skulle være spørsmål: post@aagk.no.

 

Tilbake

 
footer