Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   

Hcp-tellende runder

Funksjonaliteten og kravet om forhånds-registrering av handicaptellende selskapsrunder i GolfBox er fjernet. Man skal fremdeles dra golfkortet sitt før man spiller en runde. 

Tidligere har man måttet registrere en hcp-tellende selskapsrunde i GolfBox før start. Valget har kommet opp når man drar golfkortet sitt for registrering før en runde.  Dette har medført at mange spillere har hatt registrerte, men ikke avsluttede runder i GolfBox, noe som har sperret for flere runder. Funksjonaliteten er derfor fjernet da dette ikke er nødvendig i forhold til handicapbestemmelsene:

 
2.22 Handicaptellende selskapsrunde Selskapsrunde som oppfyller kriteriene under handicaptellende betingelser.

Note 1: For at en selskapsrunde skal være handicaptellende, må man meddele markøren at man vil spille en handicaptellende runde, før runden startes. Man må også bestemme om man skal spille 9 eller 18 hull før runden startes. Resultatet skal snarest mulig etter runden registreres i handicapregisteret (GolfBox).

Note 2: Det er frivillig å spille handicaptellende selskapsrunder.
 
Merk at man skal fremdeles dra golfkortet for registrering før en runde!
 

Samtlige medlemmer oppfordres likevel til å registrere alle sine runder i GolfBox. Det gir både klubb og NGF nyttige opplysninger, blant annet om hvor mye aktivitet som utøves i klubb og på anlegg.

 

Tilbake

 
footer