Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   

Senior

Generalforsamling SGG A/S 2018

Generalforsamling SGG A/S 2018

Til alle aksjonerer i Solnør Gaard Golfbane AS. Innkalling til Generalforsamling i Solnør Gaard Golfbane AS (962393381) Generalforsamlingen avholdes på Hotel Baronen, i Spjelkavik onsdag den 28. februar kl. 18.00 Forslag som ønskes behandlet på generalforsamlingen må være styret i hende senest 14.februar 2018. Sakene kan sendes på epost, post@aagk.no eller til Solnør Gaard Golfbane AS, Postboks 8182 6022 Ålesund. Fullstendig sakliste med alle sakspapirer legges ut en (1) uke før generalforsamlingen på: www.aagk.no eller (ny side http://aalesundgk.no/) Styret viser til tidligere informasjon til aksjonærene pr. e-post og på klubbes hjemme side angående forslag fra styret om avvikling av selskapet, og at klubben overtar verdiene i selskapet! Denne saken vil komme opp på møtet! Du kan også få en kopi ved henvendelse til post@aagk.no Velkommen til Generalforsamling! Mvh Styret

Sportslig plan for Ålesund Golfklubb

Sportslig plan tar sikte på å sette golfspilleren i sentrum og den er et verktøy for å gi alle en mulighet for å utvikle seg og føle mestring, samme hvilket nivå man er på og hvor lenge man har spilt golf. Planen er et styringsverktøy som kan brukes av spilleren, golftreneren, styret og administrasjonen for å skape en klar og tydelig basis slik at det blir enklere å oppfylle den enkeltes behov.
NSG turnering

NSG turnering

Flott innsats av lokale seniorar under NSG turneringa på Solnør 3. juni og Molde 4. juni: I klasse 1 vant Hallbjørn Aakre på Solnør, i klasse 4 vart Erling Austlid nr 2 og i klasse 5 vart Bente Austlid nr 2! På Molde tok Jan Petter Albertsen ein sterk 2. plass i klasse 4, her enda Ståle Eikrem på 5. plass. Seniorgruppa Gratuler !!!
 
 
 
footer