Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   
BANESTATUS:

Ny hjemmeside http://aalesundgk.no/

13°
 
kl 12:00 - kl 18:00

Delvis skyet.  Lett bris
4.8m/s fra  Vest-sørvest
0mm nedbør

 

Aksjonærregisteroppgaven 2015

Her finner dere informasjon knyttet til aksjonærregisteroppgaven for Solnør Gaard Golfbane AS 
Kjære aksjonærer i Solnør Gaard Golfbane AS,
 
Som aksjeselskap fører vi en intern aksjebok som viser selskapets aksjonærer. Endelig har vi også fått overført denne listen til skatteetaten, da de i år har godkjent aksjonærregisteroppgaven for SGG AS. Betydningen det har for dere, er at aksjeantall kommer som en post på deres selvangivelse.

Informasjon knyttet til registreringen:
  1. Alle aksjonærer som deltok i selskapets tre siste emisjoner (2006-2007-2009) har fått/ vil få en melding fra Altinn om dette. Her viser bare de aksjer som var kjøpt i disse emisjonene (ikke tidligere aksjebeholdning)
  2. Denne meldingen er en forespørsel fra Skatteetaten for å bekrefte kostprisen for aksjen(e).  Dersom den oppgitte kostpris er korrekt , trenger du ikke gjøre noe. Dersom den ikke er korrekt bør du gi tilbakemelding til Skatteetaten.
  3. I disse dager får man tilsendt en aksjeoppgave tilknyttet selvangivelsen for 2014. Her fremkommer totalt antall aksjer i SGG AS. Til grunn for innrapporteringen ligger siste godkjente oppgave fra 2006 + de tre nye emisjoner. NB! Endringer etter 2009 er foreløpig ikke registrert inn.
  4. Etter denne oppgaven er kontrollert ønsker vi tilbakemelding fra alle som eier aksjer og som IKKE har fått melding om dette. Vi har allerede en liste over endringer de siste årene (etter 2009), men ønsker å få dette bekreftet slik at vi kvalitetssikrer vår interne aksjebok. Dette betyr at vi også ønsker tilbakemelding dersom du står oppført med aksjebeholdning som ikke lenger er korrekt
  5. Vi ber om å få opplyst navn og personnr/org.nr.  på de som eventuelt har overtatt aksjer, fra hvem de har overtatt aksjen(e) og salgssum. Send dette til post@aagk.no   
  6. Ligningsverdien for aksjene i SGG AS pr 31.12.14. er kr 206,11 , og pr 31.12.13. kr 174,30.  De fleste private aksjonærer har 1-3 aksjer, så utslaget i ligningsformue vil være beskjeden. 
Innsendingsmetode for aksjonærregisteroppgaven i 2014 gjør at det ikke er mulig for administrasjonen å foreta korreksjoner i registeret før høsten 2015. Disse endringene kommer dermed med først på neste års oversikt.
 
Vi er takknemlig for alle tilbakemeldinger om feil, slik at aksjonærregisteroppgaven for 2015 blir korrekt.
 
På forhånd takk for hjelpen.
 
 

Tilbake

 
footer