Nettleseren din klarer ikke � spille av dette elementet. Du kan klikke for � laste ned nyeste versjon av macromedia flash.
   
BANESTATUS:

Ny hjemmeside http://aalesundgk.no/

13°
 
kl 12:00 - kl 18:00

Delvis skyet.  Lett bris
4.8m/s fra  Vest-sørvest
0mm nedbør

 

Statusoppdatering for Ålesund Golfklubb

Kjære medlemmer
Det nærmer seg en ny og spennende sesong på golfbanen og styret jobber på med sine saker selv på vinterstid . Vi legger ikke skjul på at vi er inne i en krevende periode der flere av våre dyktige nøkkelpersoner velger seg nye utfordringer. Dette må vi bare respektere, takke de for en flott innsats og ønske lykke til videre.  
Både daglig leder og banesjef slutter, samt at vi har relativt stor utskifting av nøkkelpersoner i styret til AAGK. På dette grunnlaget jobber styret med ansettelsesprosesser for daglig leder og banesjef og dette arbeidet vil fortsette, men for å sikre en forsvarlig drift av klubben har styret ønsket en midlertidig løsning som sikrer kontinuitet av det daglige arbeidet og klubbens drift i denne viktige tiden rett før ny sesong.
Styreformann Roar Hjelle er en av de som etter mange år nå ønsker å tre ut av styret og det må vi respektere og takke han for en fantastisk jobb som han har gjort over flere år og sikret en sunn og god drift av klubben sammen med sitt styre og administrasjonen. Med disse forutsetningene har man spurt om Roar Hjelle kan tenke seg å ta et engasjement som daglig leder til vi har en mer permanent løsning på plass for å sikre kontinuitet i ledelsen av klubben. Dette har Roar sagt seg villig til og resten av styret er svært glade for å sikre driften av klubben på denne måten til det beste for medlemmene. Dette vil sikre kontinuitet og god drift av klubben nå fremover og i sesongen som snart står for døren.
 
Hilsen styret i AAGK
v/Gerd Evy Slinning                                               v/Frank Wilhelmsen
fungerende styreleder                                           styremedlem
 

Tilbake

 
footer